DOĞUM HARİTASI ANALİZİ YORUMU SİTESİNE HOŞGELDİNİZ

DOĞUM HARİTASI ANALİZİ YORUMU İÇİN TIKLAYINIZ

3 Şubat 2010 Çarşamba

14 Şubat Sevgililer Gününe Özel Kampanya

Sevgililer gününe özel başlatmış olduğum sinastri analizi kampanyası diğer astrolojik analiz kampanyalarım gibi ilgi gördü, ilgilenen herkese teşekkür ediyorum.

Sinastri analizi; sevgilinizle-eşinizle-bay/bayan arkadaşınızla aranızdaki uyumu, aşkı, sevgiyi ya da nefreti, anlaşmazlıkları, ayrılıkları vs. anlayabilmeniz, sorunlarınızda daha akılcı ve sağlıklı, iyi bir çözüm yolu izleyebilmeniz ve evlilik, nişan, söz gibi merasimlerinizi hangi tarihlerde daha isabetli yapabileceğiniz konularında size bilgi aktarımı sağlayabildiğimiz bir analiz çeşididir. Diğer astrolojik analizlerdeki (horoskop analizi, transit analizi) gibi bu analizde de sizin doğum anı haritanız çıkartılır ve size özel bu harita ile tabiki partnerinize özel harita da çıkartılarak analiz yapılır.

Sinastri analizi kampanyam dahilinde (talepler doğrultusunda) henüz kendisine özel yaptığım sinastri raporunu sitemde yayınlamamda bir sakınca görmediğini söyleyen bir okuyucum çıkmadığından dolayı 14 Ocak sonrası başlayan sinastri analizi kampanyama ait raporlardan size henüz bir örnek sunamadım. Ama umuyorum ki; yeni gelen analiz taleplerinden, sinastri analizlerini yayınlamam konusunda bir sakınca mesajı almam ve size en yeni sinastri analizlerimden bir örnek rapor sunarım.

Not: Analizleriniz isteğiniz doğrultusunda sitemde yayınlanmayabilir.

Sizde sinastri analizi yaptırmak isterseniz suveay@mevsimlergibi.com adresinden bana ualaşbilirsiniz. Ücret 70 tl.sına inmiştir. (15 Şubat 2010 tarihine kadar.)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder