DOĞUM HARİTASI ANALİZİ YORUMU SİTESİNE HOŞGELDİNİZ

DOĞUM HARİTASI ANALİZİ YORUMU İÇİN TIKLAYINIZ

20 Ağustos 2009 Perşembe

ASC Yükselen Burç Evi - Astrolojik Haritamızda 1.Ev

ASC Yükselen Burç Evi

Astrolojik Haritamızda 1.Ev Ne Anlama Gelir? Doğum (Yıldız) Haritasındaki Birinci Evin Anlamı Nedir?


Birinci ev sizi başkalarından farklı kılan özellikleri belirler: nasıl göründüğünüz, kişiliğiniz, motivasyonlarınız, amaçlarınız ve öncelikleriniz gibi. Egonuzu, doğal eğilimlerinizi, kendizi dış dünyaya tanıtma şeklinizi, enerji, canlılık ve derin arzularınızı kapsar.

Birinci ev, altıncı evle beraber göz önüne alındığı zaman sağlık ve zindeliğinizi de yansıtır.

Yeni ve önemli eğilimler ve dönemler için birinci eve bakarız. Birinci ev, arzularınız çok özel olduğu için bir astrolog tarafından okunması en zor evdir. Aynı zamanda irade gücünüzü, bireyselliğinizi ve kararlılığınızı yönetir.

Birinci ev, doğum anınızda ufukta yükselen burcu gösterir, buna aynı zamanda yükselen burç denir. Yükselen burcunuzu bulmanın tek yolu doğum tarihi, saati ve yeri ile birlikte doğum horoskopunuzu çıkartmanız gerekiyor.

Birinci evinizdeki burç yani yükselen burcunuz, doğal olarak dışarı vurduğunuz özellikleri gösterir. Bu, aynı burçtaki kişilerin neden tamamen birbirine benzemediğini açıklar: çoğumuz Güneş ve yükselen burçların karışımıyız.

Yükselen burcunuzu öğrendikten sonra, yorumlar ve kişilik özellikleri için hem Güneş hem de yükselen burcunuzu okumalısınız; ikisi birden daha kesin bir tablo çizecektir.

Birinci ev; girişimci, enerjik Mars ve Zodyak’ın ilk burcu bireysel Koç tarafından yönetilir.

1.ev ne anlama gelir, birinci ev ne anlama gelir, ASC ne anlama gelir, doğum haritasında yükselen burç evi hangisidir, astrolojik haritamızdaki evler, doğum haritasındaki evler ne anlama gelir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder